För Anette Nilsson är det en självklarhet att ta vara på skördarna som trädgården ger. Hon torkar, syrar och konserverar på flera olika sätt. Vill du få tips om hur du kan göra, är detta ett tillfälle du inte får missa. Smaka, dofta och känn på produkter från trädgården.
Anette har tillsammans med sin man Stefan en 6 000 m2 stor trädgård ute på den skånska landsbygden. Förutom träd, buskar och perenner – i synnerhet dagliljor, som Anette förädlar – är här också en stor ”potager”, en franskinspirerad köksträdgård. Stora skördar gör hushållet delvis självförsörjande. Läs vidare på bloggen, daylily-potager.blogspot.se
När: Lördag 17 september, kl. 13.00-16.00.
Plats: Slottsträdgården, i växthuset i plantskolan.
Pris: 100 kr för medlemmar, 200 kr för övriga i mån av plats. Fika ingår.
Anmälan mm: Anmälan och betalning sendast den 9 september. Max 20 personer. Skicka intresseanmälan till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer.